XXtract GS1 gecertificeerd partner

 XXtract is de eerst gecertificeerde partner van GS1 Nederland voor het nieuwe DataKwaliTijd 2.0 initiatief in de levensmiddelensector

XXtract-GS1-Certificering

Een door GS1 Nederland gecertificeerd partner mag datakwaliteitcontroles uitvoeren en gecertificeerde productgegevens vastleggen in de GS1 DataSource.

Daarmee is XXtract de enige gecertificeerde partij voor de hele Benelux! Alleen zo kunnen retailers en consumenten vertrouwen op de productinformatie die staat op de webshops van de supermarkten.

XXtract gaat nu van start met uitvoeren van de verplichte controles van nieuwe producten en later dit jaar van gewijzigde producten in de GS1 DataSource.

Als productgegevens zijn vastgelegd door XXtract in de GS1 DataSource zijn producenten zelfs vrijgesteld van de verplichte controles in de sector. Dat scheelt de bedrijven niet alleen veel tijd en kosten, maar zijn dan verzekerd van betrouwbare logistieke gegevens en etiketinformatie voor haar klanten en de consument.

Dit geldt voor de productgegevens die moeten worden vastgelegd voor alle retailers, zoals Albert Heijn, Jumbo, Sligro en de Superunie(-leden)!

 

 

Contact

Bel me:
voor meer informatie


Naam

Telefoonnummer
Mail me:
voor meer informatie


Naam

Email