Betere datakwaliteit DHZ-sector

XXtract werkt samen met GS1 Nederland op de datakwaliteit te verbeteren van de gegevens die leveranciers en retailers met elkaar uitwisselen. Hiervoor zet GS1 de dienstverlening van XXtract in.

Deze samenwerking is onderdeel van het integrale datakwaliteitsprogramma van GS1 Nederland. Uit onderzoek van GS1 Nederland en GS1 België & Luxemburg blijkt namelijk dat de kwaliteit van productgegevens vaak te wensen overlaat, vooral als het gaat om de fysieke eigenschappen. Dit kost de sector miljoenen euro's per jaar.

Over GS1 Nederland
GS1 Nederland is al meer dan 35 jaar de drijvende kracht achter de realisatie van verbeteringen in de keten. We vertegenwoordigen de hele keten van retailer, fabrikant, groothandel tot logistiek dienstverlener. Alleen door samen te werken aan de realisatie van oplossingen in een sector, wordt de consument beter bediend en worden kosten en tijd bespaard.

Dat kan met XXtract!

Efficiënt werken met geborgde kwaliteit en betrouwbare resultaten

Als enige DMS in Nederland beschikken wij over alle keurmerken en zijn we al jarenlang een gecertificeerd partner van GS1. Hiermee voorzien wij jou van de juiste product-, etiket- en logistieke data volgens de laatste standaarden.

Bespaar kosten en zorgen met onze innovatieve technologieën voor betrouwbare productinformatie en -foto's voor jouw supply chain processen en online verkoop.

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen vandaag nog en ontdek wat XXtract voor jou kan betekenen!

Terug naar nieuwspagina