GS1 Controles

Iedereen wil beschikken over de juiste productinformatie uit GS1 Data Source. Daarom moet die informatie correct, compleet en up-to-date zijn én blijven. Bedrijven uit de sector hebben afspraken gemaakt over hoe zij de kwaliteit van data kunnen verbeteren en daaruit is het datakwaliteitprogramma ontstaan.  

Benieuwd hoe XXtract u hiermee kan helpen?
XXtract ontzorgserviceArrow
XXtract, al jaren een begrip

GS1 Controles

Met de XXtract controleservice regelen onze zeer ervaren productinformatie experts dat uw productdata volgens de op dat moment geldende GS1 criteria wordt gecontroleerd. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de verplichte controle-velden altijd voldoen aan aan de juiste productinformatie. Naast het controleren van logistieke informatie zijn wij in het bezit van de volgende GS1 keurmerken.

Levensmiddelen

Controleren van etiketinformatie van levensmiddelen.

Informatie opvragen
Drogisterij

Controleren van etiketinformatie van drogisterijartikelen.

Informatie opvragen
Detergenten

Controleren van etiketinformatie van overige producten zoals detergenten.

Informatie opvragen
Diervoeding

Controleren van etiketinformatie van overige producten zoals diervoeding.

Informatie opvragen
Biocide

Controleren van etiketinformatie van overige producten zoals biocide

Informatie opvragen
Batterijen

Controleren van etiketinformatie van overige producten zoals batterijen.

Informatie opvragen
Waarom de XXtract fotografie service?

Wij zorgen ervoor dat u geen tijd en extra geld kwijt bent aan het nemen van uw eigen foto's

Als enige DMS in Nederland beschikken wij over alle keurmerken en zijn we al jarenlang een gecertificeerd partner van GS1. We begrijpen dat er veel normeringen, claims en verplichtingen zijn en dat het lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien.

Met onze fotografie service nemen wij al het werk uit handen met betrekking tot product fotografie. Als klant hoeft u hierdoor zelf geen tijd en energie meer te steken in het maken van kwalitatief goede product foto's.

Met de XXtract fotografie service stuur je simpelweg het product op. XXtract legt vervolgens de foto's vast naar wens van de klant en zal ervoor zorgen dat de foto's worden opgeslagen in de GS1 datapool, deze doorgestuurd worden naar klanten of platformen van derden indien gewenst, en de foto's worden opgeleverd aan de opdrachtgever. De genomen foto's blijven na opname altijd eigendom van de opdrachtgever.

Door onze fotografieservice hoeft u als klant geen geld te besteden aan dure camera apparatuur, en bespaart u eveneens tijd van uw eigen personeel.

Naast de fotografieservice biedt XXtract de optie om alle onderdelen van productinformatie uit handen te nemen. Met onze ontzorgservice hoeft u geen tijd meer te besteden aan het controleren van meerdere etiketvelden op één artikel en de bijbehorende productinformatie, te reageren voor oproepen van controles of het product opnieuw te laten fotograferen als er iets wijzigt.

XXtract neemt dit allemaal uit handen en maakt het eenvoudig.

Benieuwd naar welke merken en producten je al voor gingen? Kijk gerust verder.

Nieuwsgierig geworden naar wat XXtract voor u kan betekenen middels product fotografie of de volledige ontzorgservice?

Neem contact op
Diensten

Benieuwd naar de andere diensten van XXtract?

Product fotografieXXtract GS1 Controles

Product fotografie

Producten worden gefotografeerd door XXtract conform de specificaties van GS1 en retailers. De minimale vereiste vanuit retail is één verpakkingsfoto van de voorzijde. Daarnaast zijn er nog optioneel de mogelijkheid voor meerdere type foto’s.Meer informatie
Computer with desk on itComputer with desk on it

Ontzorgservice

Met de XXtract ontzorgservice regelen onze zeer ervaren productinformatie experts alles voor het vastleggen en onderhouden van productgegevens en afbeeldingen van uw merken. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw productgegevens en afbeeldingen altijd volledig, correct en tijdig worden aangeleverd bij uw klanten.

Meer informatie
Xxtract

Making information you can trust

Vandaag is XXtract een team met dezelfde missie als in 2005, waar het allemaal begon.

Je hebt ons verhaal gehoord. Nu is het tijd voor de wereld om de jouwe te horen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.