Wij zijn XXtract

Bij XXtract staan betrouwbare data, kwaliteit en service centraal. Deze waarden worden niet alleen weerspiegeld in onze diensten, maar zijn ook diep verankerd in onze bedrijfscultuur en worden uitgedragen door onze medewerkers.

Het XXtract team

Over ons

Welkom bij XXtract, uw vertrouwde partner in de wereld van productinformatie en supply chain processen. Al meer dan een decennium zijn wij gepassioneerd bezig met het verzorgen van betrouwbare productgegevens en professionele productfoto's voor de retail- en online verkoopindustrie. We zijn er trots op dat we uw leveranciers- en retailerservaringen vereenvoudigen, terwijl we de hoogste normen voor datakwaliteit handhaven.

Als de eerste Data Management Service (DMS) in de Benelux leggen we de lat hoog voor complete, nauwkeurige en actuele productdata.

Onze missie is helder: bedrijven ontzorgen in het verkrijgen van betrouwbare productgegevens en productfoto's.
Of het nu gaat om uitvoeren van audits of het uitbesteden van het volledige proces. Met onze specialisatie, innovatieve technologie en focus op klanttevredenheid, streven we naar uitzonderlijke dienstverlening en een toekomst waarin we nog meer sectoren ondersteunen bij het voldoen aan de groeiende eisen voor productinformatie.

Carrière

Bij XXtract hechten wij veel waarden aan groei, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Onze bedrijfscultuur draait om het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van professionele groei. Als je op zoek bent naar een boeiende carrière in datamanagement, omringd door een team van experts en ondersteund door innovatieve technologie, dan is XXtract de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en bouw samen met ons aan een succesvolle toekomst in de wereld van betrouwbare productinformatie!.

Cultuur

Bij XXtract streven we ernaar om een uitgebalanceerde en positieve werkomgeving te bieden, waarin zowel professionele ontwikkeling als teamplezier hoog in het vaandel staan. Daarom organiseren we regelmatig leuke teamuitjes en maandelijkse themadagen. Onze teamuitjes zijn momenten van ontspanning en teambuilding, waar we samen plezier maken en de banden versterken. Onze inspanningen om deze waarden te bevorderen omvatten onder andere:

  • Teamuitjes
  • De Dolle Donderdag
  • Sportactiviteiten
  • Elke dag hard werken en veel lachen

Ben je nog niet helemaal overtuigd? We nodigen je graag uit voor een gesprek onder het genot van een kop koffie. Het is de perfecte gelegenheid om ons beter te leren kennen, vragen te stellen en te ontdekken of XXtract de juiste plek is voor jouw carrière. En als je nieuwsgierig bent naar onze openstaande vacatures, neem dan een kijkje op onze 'Werken bij' pagina. We kijken ernaar uit om van je te horen en wellicht deel uit te maken van ons enthousiaste team.

Wij zijn —

2005, het jaar waarin alles begon! Het was een jaar vol met leermomenten en kansen. Dit is een korte samenvatting van alle highlights van XXtract.

2005
XXtract
Groei jij met ons mee?

Wij helpen bedrijven te groeien

Bij XXtract weten we als geen ander dat betrouwbare productinformatie van groot belang is voor producenten en leveranciers in de levensmiddelen- en drogisterijbranche. Consumenten en wetgeving stellen steeds hogere eisen aan deze informatie en het bijhouden hiervan kost veel tijd en geld. Gelukkig zijn wij er om dit complexe datawerk uit handen te nemen en jou te ontzorgen.

Als enige DMS in Nederland beschikken wij over alle keurmerken en zijn we al jarenlang een gecertificeerd partner van GS1. We begrijpen dat er veel normeringen, claims en verplichtingen zijn en dat het lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. Daarom zorgen wij voor gecertificeerde product gegevens die voldoen aan alle GS1 regels voor product informatie. Of het nu gaat om de consumenten of de logistieke keten, beiden moeten kunnen vertrouwen op correcte, complete en up-to-date productinformatie. Met XXtract voorzien we eenvoudig de hele keten van de juiste informatie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in de levensmiddelenbranche helpen we jou om een korte time-to-market en hoge datakwaliteit te realiseren.

XXtract startte in 2010 met als doel het ontzorgen van leveranciers en retailers in het verkrijgen van betrouwbare productinformatie en -foto's voor supply chain processen en online verkoop. Door onze focus op dit gebied is de kwaliteit geborgd en kunnen we de kosten voor de klant tot wel 80% lager houden.

Bedenk dat het niet alleen van groot belang is om aan alle GS1 regels te voldoen, maar dat het ook wettelijk verplicht is om je productgegevens te laten controleren of vastleggen. GS1 kan zelfs consequenties opleggen aan bedrijven die hun data niet op orde hebben. Bij XXtract.

Neem contact op!

700

Klanten

10

Jaren ervaring

250,000

Merken

210,000

Producten

1,020,000

Metingen

37,500,000

Gegevens

Voordelen

De voordelen van een samenwerking met XXtract

Onze jarenlange ervaring geeft een ongekende toegevoegde waarde.

Persoonlijke aanpak
Persoonlijke aanpak waarbij uw wensen centraal staan
Controle
Geen jaarlijkse controle van uw producten meer nodig
Certificering
Geen eigen GS1 certificering nodig
(Training & Keuringsprocedure)
Wet & Regelgeving
Zekerheid dat jouw productdata voldoet aan de juiste GS1 standaarden en EU wetgeving
Kostenbesparing
Geborgde kwaliteit en tot wel 80% lager in kosten
Ervaring
Ervaren en toegewijd team van XXtract
XXtract

Making information you can trust.

MEET THE TEAM

Meet the Team

Je wilt natuurlijk wel weten met wie je straks komt te werken!

WE’RE HIRING!