Etiketinformatie Online

Vanaf 13 december 2014 dienen de ingrediënten en allergenen (14 stuks) te worden vermeld bij producten die online worden verkocht. Enige uitzondering daarop is het vermelden van de voedingswaarde, verpakkingen die deze nog niet vermelden, zijn daarvan vrijgesteld tot 13 december 2016.

Deze gegevens zullen in de levensmiddelen sector ook gestandaardiseerd gaan worden uitgewisseld via de centrale database GS1 DAS. Zeker voor dit soort informatie is goede datakwaliteit van groot belang en dient de informatie nauwkeurig, consistent en gestandaardiseerd te zijn.

XXtract heeft hiervoor gespecialiseerde dienstverlening die de gegevens van de verpakking van het product haalt, gestandaardiseerd vastlegd en de kwaliteit borgt met een uitgebreid Quality Assurance programma. De gegevens zijn vervolgens kant en klaar om gebruikt te worden in de GS1 DAS datapool.

Dat kan met XXtract!

Efficiënt werken met geborgde kwaliteit en betrouwbare resultaten

Als enige DMS in Nederland beschikken wij over alle keurmerken en zijn we al jarenlang een gecertificeerd partner van GS1. Hiermee voorzien wij jou van de juiste product-, etiket- en logistieke data volgens de laatste standaarden.

Bespaar kosten en zorgen met onze innovatieve technologieën voor betrouwbare productinformatie en -foto's voor jouw supply chain processen en online verkoop.

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen vandaag nog en ontdek wat XXtract voor jou kan betekenen!

Terug naar nieuwspagina